Monitr voor Accountants

Monitr helpt accountants hun dienstenaanbod uit te breiden van boekhouddiensten tot CFO en management advies.

Vraag demo aan

Vertrouwd door vooruitstrevende bedrijven

Verstevig je klantenrelatie

Ondernemers kijken steeds vaker naar hun accountants voor financiële adviesverlening. Om dit advies te verlenen is aan aangepaste rapportering en betrouwbare forecast noodzakelijk. Dit alles opnemen in de bestaande dienstverlening is niet evident. Daarom helpt Monitr accountants door rapportering en prognoses te automatiseren. De vrijgekomen tijd kan je gebruiken om samen met je klant door zijn cijfers te gaan, en zo additionele omzet te realiseren en je klantenrelatie te verstevigen.

Aangepaste rapportering, snel en eenvoudig opgezet

Door gebruik te maken van onze voorgemaakte templates kan je snel een rapportering opzetten aangepast aan de noden van je klant. Dit laat je toe inzichten te verstrekken die verder gaan dan de statutaire resultaten.

Wens je de rapportering verder aan te passen? Geen probleem, doe dit eenvoudig zelf in onze gebruiksvriendelijke interface.

Lees meer over aangepaste rapportering

Focus op de analyse

Dankzij Monitr heb je altijd up-to-date en betrouwbare cijfers ter beschikking. Verlies geen energie aan het verwerken van je cijfers, en begin meteen aan je analyse. Gebruik de gewonnen tijd om je klant betere inzichten in zijn business te verschaffen.

Lees meer over betrouwbare cijfers

Andere voordelen

Monitr voor AccountantsMonitr helpt accountants hun dienstenaanbod uit te breiden van boekhouddiensten tot CFO en management advies.Vraag demo aan