Start een nieuw avontuur bij Monitr

Monitr is de nieuwe speler de fintech-startup scène en we zouden graag werken met getalenteerde mensen zoals jou. Ons team groeit snel en we hebben meerdere vacatures open staan, solliciteer en begin aan een nieuw avontuur.

Robrecht
RobrechtCOO
Pieterjan
PieterjanCEO
Michiel
MichielCTO
Bram
BramSales
Joren
JorenSoftware Engineer

Wie zijn wij?

Hallo hallo hallo. 👋 Wij zijn het Monitr-team en we kijken er al naar uit dat je ons gaat vervoegen. Ons team bestaat uit experts in hun vakgebied en wij geloven dat jij dat ook kunt worden. Dat is onze visie, daar leven we naar. Je wordt gedreven door een passie, en samen kunnen we ervoor zorgen dat je tot bloei komt in je rol, zodat we dit geweldige bedrijf kunnen laten groeien.

Dit klinkt allemaal een beetje cheesy, maar we geloven echt dat "teamwork makes the dreamwork". We hebben zomerbarbecues en winterfonduesessies, onze koelkasten zitten ​​vol met eten en drinken zodat jij je volledig kunt concentreren op je passie, en daar bovenop hebben we een aantal after work-borrels en teambuildings per jaar gepland. 🍻

Wij zijn een door technologie gedreven bedrijf, geleid door ingenieurs. Al vóór corona wisten we dat het meeste werk productief thuis kon worden gedaan, en we zijn niet van plan hier verandering in te brengen. Als je het leuk vindt om op kantoor te werken om een ​​kopje van die zoete teamgeest te krijgen, sluit je dan aan bij ons. Heb je om 18.00 uur een kookles? Voel je vrij om vanuit huis te werken, we zijn geen babysitters en je bent volwassen genoeg om je werk gedaan te krijgen. Kan je ook wat restjes van je klas meenemen naar kantoor? We houden van eten 🍕❤️

Wat doen wij?

Monitr is een jonge fintech-startup die cashflowcontrole terug wil geven aan bedrijven.Door mensen toe te staan hun boekhoudsoftware en andere slimme integraties (Teamleader, HubSpot, Officient, ...) te koppelen, kunnen ze Monitr gebruiken om beter inzicht te krijgen in hun financiële prestaties en om een betrouwbare forecast en cash runway te maken.

Ze krijgen een analyse op hoog niveau die is afgestemd op hun eigen behoeften, met de mogelijkheid om tot op het laagste niveau in te zoomen. Zo krijgen ze een 360° overzicht van al hun financiële informatie.

Vacatures

Senior Fullstack-ontwikkelaar

Omdat we blijven groeien, zijn we op zoek naar een full-stack Javascript-ontwikkelaar. Je primaire focus ligt op het ontwikkelen van full-stack features. Je implementeert ze met het React-framework met een Node.js-back-end. Je zorgt ervoor dat je robuuste, veilige, modulaire en onderhoudbare code produceert, terwijl je zorgt voor hoge prestaties en beschikbaarheid van onze interne systemen. Vaak zult u moeten communiceren met leden van het productteam en het ontwikkelingsteam. Uw inzet voor teamsamenwerking en een kwaliteitsproduct is cruciaal.

Engineering