Controle over jouw cash flow

Monitr helpt je om een beter inzicht te krijgen op je financiële prestaties, en om een betrouwbare forecast en runway te maken.

Vraag demo aan

Boekhoudsoftware

Synchroniseer jouw boekhoudkundige cijfers

CRM Gegevens

Voorspel jouw sales pipeline

Personeel

Vakantiegeld, 13e maand, etc.

👷‍♂️
👩‍💻
👨‍🚀
product screenshot

Vertrouwd door vooruitstrevende bedrijven

Controleer jouw cash flow

Cash is de levenslijn van je onderneming. Een goede cash flow forecast is daarom essentieel. Monitr laat je toe je toekomstige cash flow te plannen, en deze vervolgens nauwgezet op te volgen.

Lees meer over cash flow forecasting

Inzicht in je prestaties

Boekhouding en cijfers worden door ondernemers eerder als een last dan een lust gezien. Door enkele aanpassingen te maken in de manier waarop je met je cijfers omgaat, kan je deze echter veranderen in een bron van inzicht. Krijg controle over je business door aangepaste rapporten, en volg je vooruitgang op door eenvoudig je prestatie met budget te vergelijken.

Lees meer over aangepaste rapportering

Betrouwbare cijfers

Veel ondernemers beheren hun cijfers op een verzameling van foutgevoelige spreadsheets. Hierdoor gaan discussies vaak over de betrouwbaarheid van rapporten, en niet over conclusies die eruit getrokken kunnen worden. Dankzij Monitr heb je altijd up-to-date en betrouwbare cijfers ter beschikking. Verlies geen energie aan het verwerken van je cijfers, en begin meteen aan je analyse.

Lees meer over betrouwbare cijfers

Bespaar tijd

Veel ondernemingen beheren hun cijfers in verschillende spreadsheets. Deze manier van werken is foutgevoelig en tijdrovend. Bespaar tijd door je rapportering en forecasts te automatiseren. Hierdoor krijg je meer ruimte om te focussen op jouw business.

Lees meer over hoe je tijd kan besparen

(Binnenkort)

Rechtstreeks integratie met jouw boekhoudpakket zodat je zeker altijd met de laatste cijfers werkt.

Nog geen digitaal boekhoudpakket? Geen zorgen! Monitr kan ook overweg met CSV bestanden.

Bekijk onze integraties

Controle over jouw cash flowMonitr helpt je om een beter inzicht te krijgen op je financiële prestaties, en om een betrouwbare forecast en runway te maken.Vraag demo aan

Wat zeggen anderen over Monitr?

Lees meer over hoe u uw bedrijf kunt laten groeien

Belgische Fintech startup Monitr haalt seed funding op bij Michel Akkermans

De Belgische fintech startup Monitr heeft een kapitaalronde afgesloten met Pamica NV, de beleggingsmaatschappij van de ervaren investeerder Michel Akkermans. Het opgehaalde geld zal gebruikt worden om cash flow forecasting verder uit te breiden en Monitr in de Belgische en Nederlandse markt te zetten.

13 juli 2021
2 min lezen
Investment

Personeelskosten budgetteren: hoe begin je eraan?

Het personeel maakt voor veel bedrijven het leeuwendeel van kosten uit. Toch hebben ondernemers het vaak moeilijk om deze correct in te schatten, omdat naast het brutoloon nog verschillende andere elementen vervat zitten in de werkgevers kost. Lees in deze blog waarom en hoe je best een forecast opmaakt van je personeelskosten.

6 juli 2021
8 min lezen
Forecasting

Financiële rapportering door de blik van Venture Capitalists

Een SaaS onderneming opbouwen vergt aanzienlijke investeringen in R&D en Sales & Marketing, en gaat gepaard met een hoge graad van onzekerheid. Daarom komen deze ondernemingen vaak in aanraking met Venture Capital (VC of durfkapitaal) om hun project te financieren. Om risico’s zo veel mogelijk te beperken zullen VCs voor ze investeren de levensvatbaarheid en schaalbaarheid van een business model proberen in te schatten. Ook na de investering volgen VCs de prestaties nauwgezet op. In deze post bekijken we financiële rapportering door de blik van een VC.

24 februari 2021
4 min lezen
Management Reporting