Cash Flow forecasting voor agencies

Krijg een accurater beeld van je omzet, op basis van chargeability en rates. Zie onmiddellijk de impact van strategische beslissingen en werk je forecast bij op basis van live project management data, in real-time.

Vraag demo aan

Vertrouwd door vooruitstrevende bedrijven

Effectieve kost- en opbrengst per personeelslid

Wanneer neem ik iemand aan? Wat kost mij de opstart van een nieuw personeelslid? En wat is de effectieve kost- en opbrengst van mijn personeel?

Visualiseer met Monitr de impact op je cash flow en je resultaat. Simuleer de toekomst en vergelijk resultaten, op korte-, midden- en lange termijn.

Visualiseer de impact van strategische beslissingen met live data

  Beheer je cijfers en data in één platform. Monitr koppelt rechtstreeks met de boekhouding en operationele tools.

  Integreer operationele data, zoals data uit je CRM, abonnement beheer, of data uit je project management systeem rechtstreeks in je forecast.

  Werk je cijfers bij met de laatste wijzigingen in je bedrijf en krijg een realistische en accuratere voorspellingen van alle inkomsten en uitgaven in je bedrijf.

Teamleader Orbit Integratie

Krijg een accurater beeld van je omzet, op basis van chargeability en rates.

Zie onmiddellijk de impact van strategische beslissingen en werk je forecast bij op basis van live project management data, in real-time.

Andere voordelen

Vraag een product tour aanKrijg in 15 min een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten van Monitr. Vraag een product tour aan.Vraag demo aanDuur: 15 min.

Wat zeggen anderen over Monitr?

Prijs op maat van de groei van jouw bedrijfBij Monitr geloven we in samenwerken. Wij groeien enkel als jullie ook groeien. Daarom dat onze prijs afhankelijk is van jouw omzet.