Prijs op maat van de groei van jouw bedrijf

Bij Monitr geloven we in samenwerken. Wij groeien enkel als jullie ook groeien. Daarom dat onze prijs afhankelijk is van jouw omzet.

Vertrouwd door vooruitstrevende bedrijven

Wat zeggen anderen over Monitr?

Controleer jouw cash flow

Cash is de levenslijn van je onderneming. Een goede cash flow forecast is daarom essentieel. Monitr laat je toe je toekomstige cash flow te plannen, en deze vervolgens nauwgezet op te volgen.

Lees meer over cash flow forecasting

Inzicht in je prestaties

Boekhouding en cijfers worden door ondernemers eerder als een last dan een lust gezien. Door enkele aanpassingen te maken in de manier waarop je met je cijfers omgaat, kan je deze echter veranderen in een bron van inzicht. Krijg controle over je business door aangepaste rapporten, en volg je vooruitgang op door eenvoudig je prestatie met budget te vergelijken.

Lees meer over aangepaste rapportering

Betrouwbare cijfers

Veel ondernemers beheren hun cijfers op een verzameling van foutgevoelige spreadsheets. Hierdoor gaan discussies vaak over de betrouwbaarheid van rapporten, en niet over conclusies die eruit getrokken kunnen worden. Dankzij Monitr heb je altijd up-to-date en betrouwbare cijfers ter beschikking. Verlies geen energie aan het verwerken van je cijfers, en begin meteen aan je analyse.

Lees meer over betrouwbare cijfers

Bespaar tijd

Veel ondernemingen beheren hun cijfers in verschillende spreadsheets. Deze manier van werken is foutgevoelig en tijdrovend. Bespaar tijd door je rapportering en forecasts te automatiseren. Hierdoor krijg je meer ruimte om te focussen op jouw business.

Lees meer over hoe je tijd kan besparen