Monitr houdt uw gegevens veilig

Vanwege de gevoeligheid van de gegevens die zijn opgeslagen in Monitr, is beveiliging een van onze hoogste prioriteiten. Lees hieronder hoe wij ervoor zorgen dat uw gegevens in veilige handen zijn.

Jouw data is versleuteld in rust

Al uw opgeslagen inhoud wordt gecodeerd, zonder dat enige actie vereist is, met behulp van AES-256-codering. Gegevens voor opslag worden opgesplitst in delen en elk deel wordt versleuteld met een unieke data-encryptie sleutel. Deze data-encryptie sleutels worden samen met de gegevens opgeslagen, versleuteld met ("verpakt" door) andere data-encryptie die exclusief worden opgeslagen en gebruikt binnen een centrale Sleutelbeheerservice.

TLS/SSL versleuteling voor data over het netwerk

Alle informatie die van onze servers naar uw scherm gaat, wordt standaard versleuteld met het veelgebruikte TLS/SSL-protocol. Transport Layer Security (TLS) en Secure Sockets Layer (SSL) zijn cryptografische protocollen die zijn ontworpen om communicatiebeveiliging aan te bieden via het computernetwerk.

Web App SSL Server Rapport
Web API SSL Server Rapport

Dagelijkse back-ups en import jobs

Het kan altijd gebeuren dat een systeem faalt en alle gegevens worden verwijderd. Om ervoor te zorgen dat deze informatie niet verloren gaat, gebruikt Monitr dagelijkse back-ups die terug in gebruik kunnen worden genomen. Bovendien importeert Monitr uw gegevens elke dag zodat u altijd met de laatste cijfers werkt.

Jouw privacy

Monitr doet er alles aan om de gegevens die je aan ons verstrekt op adequate wijze te beveiligen en jouw privacy te beschermen. Al uw gegevens worden veilig opgeslagen in de Europese Unie en al onze partners voldoen aan de GDPR vereisten.

Lees ons privacybeleid