Betrouwbare cijfers

Veel ondernemers beheren hun cijfers op een verzameling van foutgevoelige spreadsheets. Hierdoor gaan discussies vaak over de betrouwbaarheid van rapporten, en niet over conclusies die eruit getrokken kunnen worden. Dankzij Monitr heb je altijd up-to-date en betrouwbare cijfers ter beschikking. Verlies geen energie aan het verwerken van je cijfers, en begin meteen aan je analyse.

Integratie met jouw boekhouding

Dankzij een rechtstreekse integratie met je boekhouding beschik je altijd over cijfers die correct en up-to-date zijn. Niet meer zoeken naar de laatste versie van je rapportering.

Validaties

Je rapporten zijn volledig en correct dankzij ingebouwde validaties. Als er afwijkingen worden vastgesteld ben je hiervan op de hoogte en kan je deze eenvoudig corrigeren.

Correctieboekingen

Je kan in Monitr correctieboekingen gestructureerd registreren zodat je altijd een overzicht hebt van de verschillen tussen jouw statutaire- en management rapportering.

Zicht op details

Analyseer je cijfers in detail door tot op transactie niveau door te klikken. Ga zo van een algemeen overzicht naar gedetailleerd inzicht.